Të gjitha kategoritë

Fletë e valëzuar polikarbonat

Dhoma e luleve

Koha: 2022-03-07 Goditjet: 110

Polikarbonati është 20 herë më i fortë se panelet tradicionale të tekstilit me fije qelqi Polikarbonati është shumë rezistent ndaj goditjeve dhe me një shtresë mbrojtëse UV të bashkëekstruduar, paneli do të ruajë bukurinë dhe qartësinë e tij për shumë e shumë vite me një dizajn të sofistikuar që plotëson qëndrueshmëri ekstreme përveç pamjes. prej materiali fletë polikarbonati të tejdukshëm. Me një përmbajtje 40% të ricikluar të zhvilluar posaçërisht për aplikime të jashtme, kjo është një alternativë me kosto efektive ndaj xhamit. Aplikimet: industria e ekspozitave, industria e reklamave, tenda, garazhe, stacione, aeroporte, qendra tregtare, pishina, stadiume, strehë bujqësore, serra hortikulturore, mure të papërshkueshëm nga zëri hekurudhor, mure autostradë të papërshkueshëm nga zëri dhe zona shërbimi, etj. Karakteristikat e panelit të dritës së diellit: jeshile dhe Mbrojtja e mjedisit: materialet e gjelbërta dhe të mbrojtjes së mjedisit përdoren për të parandaluar rrezet ultravjollcë, pa rrezatim dhe pa ndotje. Transmetimi i dritës: Transmetimi i dritës së panelit transparent të dritës së diellit 6 mm është 79%, dhe transmetimi i dritës i panelit të dritës së diellit 8 mm është 78%. Pesha e lehtë: Pesha e panelit të rrezeve të diellit të PC-së është rreth 1/15 e së njëjtës trashësi xhami. Rezistenca ndaj goditjes: Forca e goditjes së panelit të qëndrueshmërisë është 200 herë më e madhe se ajo e xhamit, dhe forca e goditjes së panelit të dritës së diellit është 80 herë më e madhe se ajo e xhamit. Retardaniteti i flakës: Sipas testit kombëtar GB8624-97, është i klasës B1 retardant flakë, pa pika zjarri dhe pa gaz helmues. Izolimi i zërit: Paneli diellor i PC-së ka efekt të dukshëm izolues të zërit dhe është materiali i preferuar për barrierën e zhurmës së autostradave në botë. Kursimi i energjisë: Paneli diellor i PC-së është më efektiv se xhami në bllokimin e transmetimit të nxehtësisë dhe mund të reduktojë ndjeshëm konsumin e energjisë kur përdoret në ndërtesa me pajisje ftohëse dhe ngrohjeje. Rezistenca ndaj motit: Panelet diellore të PC-ve kanë rezistencë të shkëlqyer ndaj motit dhe mbajnë indekse të qëndrueshme të performancës fizike brenda intervalit nga -40 ℃ deri në +120 ℃.

Rooftop

whatsapp