Të gjitha kategoritë

Fletë polikarbonate e stampuar dhe e valëzuar

Tendë

Koha: 2022-03-07 Goditjet: 59

① Transmetimi i dritës: performanca e mirë e transmetimit të dritës (Hengli Electric kjo shkalla e transmetimit të dritës me tendë elektrike prej 88%). Ekspozimi ndaj diellit nuk do të prodhojë zverdhje, mjegull, transmetim të dobët të dritës.
② Rezistenca ndaj motit: sipërfaqja ka një shtresë të bashkëekstruduar të mbrojtjes UV, e cila mund të parandalojë lodhjen e zverdhjes së rrëshirës të shkaktuar nga rrezet UV të diellit. Shtresa sipërfaqësore e bashkëekstruduar mund të thithë kimikisht dritën UV dhe ta shndërrojë atë në dritë të dukshme. Ka një efekt të mirë stabilizues në fotosintezën e bimëve.
③ Rezistenca ndaj goditjes: forca e goditjes së fletës së polikarbonatit është 250-300 herë ajo e xhamit të zakonshëm, dyfishi i xhamit të kalitur, pothuajse pa rrezik thyerjeje, me reputacionin e "xhamit të pathyeshëm" dhe "çelikut kumbues".
④ Rezistenca ndaj temperaturës: Nuk do të shkaktojë deformim dhe përkeqësim të tjerë të cilësisë në intervalin e temperaturës nga -40℃ deri në +120℃.
⑤ Izolimi i zërit: efekt i mirë i izolimit të zërit.

Prev PostÇatia e konviktit

Post NextAsnje

whatsapp