Të gjitha kategoritë

Fletë polikarbonate e stampuar dhe e valëzuar

Dhoma e luleve

Koha: 2022-03-07 Goditjet: 143

Nga dizajnet e ardhshme të çatisë deri te dritaret antiplumb
Pasi të jetë vendosur funksionaliteti i kërkuar, fletët e polikarbonatit ofrojnë më shumë mundësi si për aplikimet e brendshme ashtu edhe për ato të jashtme, shtoi Dr. Benz: "Për shembull, materialet me shumë shtresa të klonit të derdhur mund të ofrojnë veti të mira izoluese të ngjashme me lustrimin e trefishtë. Për shkak të fleksibilitetit të saj ekstrem në përdorim, fleta e klonit e derdhur është e lehtë për t'u formuar ndërsa mbetet i fortë dhe i qëndrueshëm, dhe gjithashtu tejkalon shumë materiale të tjera për sa i përket lirisë së dizajnit." Përveç kësaj, fleta ka stabilitet të lartë UV dhe rezistencë ndaj gërvishtjeve. Për vetë panelet, kloni i derdhur i shkallës Hygar ofron gjithashtu standarde jashtëzakonisht të larta sigurie dhe diapazoni nuk është vetëm i papërshkueshëm nga plumbat, por edhe i qëndrueshëm ndaj shpërthimit. Këto prona janë veçanërisht të rëndësishme në ndërtimin e zonave të shërbimit ndaj klientit, si dhe ndërtesave publike.

Fletët e polikarbonatit kanë mundësuar krijimin e guximshëm të modeleve imagjinative si terminali i aeroportit Airbus A380, stacioni i ri hekurudhor në Wuhan, Kinë dhe pavioni gjerman në Ekspozitën Botërore të Shanghait 2010. Si pjesë e hekurudhës së re të shpejtësisë së lartë Pekin-Hong Kong, stacioni Wuhan është ndërtuar nga fletë shumështresore me trashësi 16-25 mm, të cilat jo vetëm ofrojnë një pamje moderne, por gjithashtu ofrojnë një dizajn të sofistikuar për të gjithë infrastrukturën. Nën një çati prej 54,000 m2 prej polikarbonati, u krijua një ndërtesë madhështore e së ardhmes.

Muret e mbrojtjes nga zhurma në vende publike janë një fushë krejtësisht e ndryshme aplikimi për panelet shumëfunksionale. Në të dy anët e autostradës, muret gri prej betoni të krijuar për të mbrojtur banorët vendas janë kudo, por atyre u mungon një tërheqje vizuale. Wim Van Eynde, Menaxher i Projektit Global për Transportin Publik në Divizionin e fletëve polikarbonate të Bayer MaterialScience, shpjegon: "Muret transparente të bëra nga çarçafë deri në 18 mm të trasha mund të plotësojnë të gjitha kërkesat ligjore përkatëse duke u përzier në mënyrë të përsosur me peizazhin përreth. Ato nuk janë vetëm të lehta për t'u përdorur dhe me kosto efektive, ato janë gjithashtu miqësore me mjedisin dhe rezistente ndaj grafiteve dhe kimikateve." Klasa e zhvilluar posaçërisht kundër zjarrit plotëson kërkesat e rrepta për toksicitetin nga zjarri dhe tymi.

Prev PostAsnje

Post NextMaja e qendrës tregtare

whatsapp