Të gjitha kategoritë

Fletë Hollow e Polikarbonatit

Hyrja e ndërtesës me tendë

Koha: 2022-03-07 Goditjet: 102

Mbulesa e sipërme e ngurtë adopton pllaka polimerësh të importuara, me hiperrezistencë ndaj erës, kundër korrozionit, rezistencës ndaj goditjes, kundër plakjes dhe karakteristika të tjera.
(1) Transmetim i dritës: transmetim i mirë i dritës (transmetim 88% i dritës), pa zverdhje, mjegull dhe transmetim të dobët të dritës kur ekspozohet ndaj dritës së diellit.
(2) Rezistenca ndaj motit: Sipërfaqja ka një shtresë të bashkëekstruduar të mbrojtjes UV, e cila mund të parandalojë zverdhjen e rrëshirës nga lodhja e shkaktuar nga rrezet UV të diellit. Shtresa sipërfaqësore e bashkëekstruduar ka tërheqjen kimike të ultravjollcës
rrezet dhe shndërrohen në dritë të dukshme. Ka një efekt të mirë stabilizues në fotosintezën e bimëve dhe është i përshtatshëm për mbrojtjen e makinave nga dëmtimet UV.
(3) Rezistenca ndaj goditjes: forca e goditjes së fletës së polikarbonatit është 300 herë ajo e xhamit të zakonshëm, 20-30 herë ajo e fletës akrilike, 2 herë ajo e xhamit të kalitur, pa rrezik thyerjeje
Rreziku i thyerjes, reputacioni i "xhamit të pathyeshëm" dhe "çelik kumbues" është një material i shkëlqyer për xhamin antiplumb.
(4) Retardant flaka: Sipas testit kombëtar GB8624-97 është retardant i flakës B1, pa pika zjarri, pa gaz toksik.
(5) Nuk do të shkaktojë deformime dhe ndryshime të tjera të cilësisë në intervalin e temperaturës nga -40℃ deri në +120℃.
(6) Lehtësia: peshë e lehtë, e lehtë për t'u bartur dhe instaluar.
(7) Soundproofness: efekt i mirë i papërshkueshëm nga zëri.

foto kopertine

whatsapp