Të gjitha kategoritë

Fletë Hollow e Polikarbonatit

Shkolla e dizajnit të murit

Koha: 2022-03-07 Goditjet: 72

Rezistenca ndaj gërryerjes: Pas trajtimit të veshjes anti-UV, rezistenca ndaj gërryerjes së pllakës PC mund të rritet disa herë dhe është e ngjashme me xhamin. Formimi i nxehtë mund të përkulet në të ftohtë në një hark të caktuar pa çarje dhe mund të pritet ose shpohet përsëri. Kompjuteri anti-vjedhje, anti-armë mund të shtypet së bashku me xhamin për të formuar dritare sigurie për spitalet, shkollat, bibliotekat, bankat, ambasadat dhe burgjet, ku xhami përmirëson fortësinë dhe rezistencën ndaj gërryerjes së fletës. PC gjithashtu mund të shtypet së bashku me shtresa të tjera PC ose akrilike për aplikime tradicionale të sigurisë.

Mbrojtja UV: Mbrojtja ultraviolet, vetëm disa sipërfaqe me një shtresë bëhen të verdha ose të mjegullta nën rrezet e diellit të zgjatur. Pllaka e PC-së ka performancë të shkëlqyer izolimi termik, e cila është rreth 16% më e lartë se xhami me të njëjtën trashësi dhe mund të bllokojë në mënyrë efektive transmetimin e nxehtësisë. Qoftë për të mbajtur ngrohtë në dimër ose për të ndaluar pushtimin e nxehtësisë në verë, bordi i PC mund të zvogëlojë në mënyrë efektive konsumin e energjisë së ndërtesës dhe të kursejë energji.

Performanca kundër djegies: Pllaka kompjuterike ka një ngadalësim të mirë të flakës, nuk prodhon gaz toksik kur digjet, përqendrimi i tymit të tij është më i ulët se ai i drurit dhe letrës dhe identifikohet si një material i klasit të parë rezistent ndaj flakës, në përputhje me mbrojtjen e mjedisit. standardet. Pas 30 vitesh djegie të mostrave, gjatësia e djegies së tij nuk i kalonte 25 mm, dhe vetëm gazi i ndezshëm shpërbëhej kur ajri i nxehtë ishte deri në 467℃. Prandaj, pas matjes përkatëse, konsiderohet se performanca e tij në zjarr është e kualifikuar.

Rezistenca ndaj substancave kimike mund:të mos detyrojë reagim ndaj acidit, alkoolit, lëngjeve, pijeve; gjithashtu kanë njëfarë rezistence ndaj benzinës, vajgurit, në kontakt me 48h nuk do të shfaqen çarje apo humbasin aftësinë e transmetimit të dritës. Megjithatë, rezistenca kimike ndaj kimikateve të caktuara (si aminet, esteret, hidrokarburet e halogjenizuara, agjentët për shpëlarje të bojës) është e dobët.

Pesha e lehtë: dendësia e polikarbonatit është rreth 1.29/cm, rreth gjysmë më e lehtë se qelqi, si p.sh. e bërë nga bordi i zbrazët PC, masa e tij është 1/3 e qelqit organik, qelqi 1/15 ~ 1/12 ose më shumë. Pllaka e zbrazët e PC-së ka ngurtësi të shkëlqyer dhe mund të përdoret si pjesë e skeletit. pesha e lehtë e pllakës së PC-së e bën konstruksionin më të sigurt dhe më të përshtatshëm, dhe mund të kursejë shumë kohën dhe koston e transportit dhe ndërtimit të kupës.

whatsapp