Të gjitha kategoritë

Fletë e ngurtë polikarbonat

vetitë mekanike

Koha: 2022-03-07 Goditjet: 90

(A) vetitë mekanike
1. Forca e goditjes: Rezistenca ndaj goditjes së pllakës së PC-së është e shkëlqyeshme, rezistenca e saj ndaj ndikimit është 250 herë e njëjta trashësi e qelqit, është 30 herë më e madhe se fleta akrilike.
Forca e ndikimit të pllakës së qëndrueshmërisë së PC-së ka emrin "pllakë çeliku transparente".
2. Forca në tërheqje është e mirë, rezistenca ndaj nxehtësisë së pllakës së PC-së është e mirë, edhe në 120 ℃, forca e saj tërheqëse mund të arrijë ende 350kgf/cm2.
3. Forca e lakimit: rezistenca e lakimit të pllakës së PC-së është e mirë, edhe nëse këndi i lakimit prej 90 °, ende nuk prishet.
4. Lodhja dhe rezistenca ndaj zvarritjes: Rezistenca e PC ndaj zvarritjes në termoplastikë është më e mira. Edhe në temperatura të larta, zvarritja e tij është ende shumë e vogël.

(B) vetitë termike
1. Temperatura e shkrirjes: temperatura e shkrirjes së pllakës së rezistencës së PC 135 ℃, përdorimi i vazhdueshëm i temperaturës deri në 120 ℃.,
2. Koeficienti i zgjerimit linear: koeficienti i zgjerimit linear prej 7 × 10-5cm / cm / ℃ në plastikë është i vogël.
3. Temperatura e mpiksjes: temperatura e bordit PC të brishtë prej -40 ℃, temperatura minimale e përdorimit të vazhdueshëm prej -30 ℃, është e përgjithshme plastike e pakrahasueshme.
4. Djegshmëria: Pllaka e qëndrueshmërisë së PC-së është një nga plastika vetë-shuarëse rezistente ndaj flakës, e cila nuk prodhon gazra toksikë kur nxehet në temperatura të larta.

(C) vetitë optike

(D) izolimi i zërit
Efekti i izolimit të zërit të panelit rezistent të PC-së është 3-4DB më i lartë se ai i xhamit
Paneli i rrezeve të diellit është emri tregtar i panelit transparent të polikarbonatit, i referuar si panel PC, i cili është një material i ri dekorativ me forcë të lartë, transmetim të dritës, izolim të zërit dhe kursim të energjisë, i përdorur zakonisht ndërkombëtarisht. Ka performancë të shkëlqyeshme të peshës së lehtë, rezistencës ndaj motit, fuqisë super, rezistent ndaj flakës dhe izolimit të zërit, dhe njihet gjerësisht nga dizajni arkitektonik, inxhinieria e dekorimit, inxhinieria mjedisore dhe industria e reklamave. Vëllimi i shitjeve të paneleve me rreze dielli në tregun ndërkombëtar po rritet me një normë prej 20% në vit. Me përmirësimin gradual të ndërtesave shtëpiake, një sërë projektesh kryesore kombëtare të ndërtimit kanë marrë drejtimin në adoptimin e paneleve të dritës së diellit, i cili ka grumbulluar përvojë të vlefshme në projektimin, ndërtimin dhe mirëmbajtjen e përditshme për promovimin e këtij materiali në Kinë.

Korridori i Vizitimeve Bregdetare-1

whatsapp