Të gjitha kategoritë

Shitja e nxehtë
Shfaqja e produktit

Fleta e zbrazët e markës sonë për pc, fleta e ngurtë pc dhe profili i PC-së, të cilat njohin mirë sasinë e tyre të qëndrueshme dhe disponohen në një shumëllojshmëri të larmishme me specifika të plota, kështu që është në gjendje të përmbushë kërkesat e ndryshme të klientëve tanë.

Fletë serë polikarbonat 100% e virgjër lexan
Fletë serë polikarbonat 100% e virgjër lexan

Emri i produktit: fletë polikarbonate me shumë mure
Lloji: Fletë e zbrazët
Materiali: Polikarbonat

Shiko më shumë >>
Lëndë e parë plastike për pc me cilësi të lartë me gërvishtje të nxehtë, fletë polikarbonate për çati të çatisë së fortë
Lëndë e parë plastike për pc me cilësi të lartë me gërvishtje të nxehtë, fletë polikarbonate për çati të çatisë së fortë

Emri i produktit: Fletë polikarbonate e ngurtë
Lloji: Fletë e ngurtë
Materiali: Polikarbonat
Emri i markës: NILIN
Trashësia: 4-12mm
Madhësia: 1220 * 2440 mm ose madhësia e personalizuar.
Ngjyra: Transparente, blu, bronz, jeshile, opal ose ngjyra me porosi

Shiko më shumë >>
10 vjet garanci PC plastike transparente Fletë çati polikarbonat valëzuar për ndërtimin e çatisë serrë dhomë dielli
10 vjet garanci PC plastike transparente Fletë çati polikarbonat valëzuar për ndërtimin e çatisë serrë dhomë dielli

Sigurohuni që goditja e dritës së dukshme të mbrojë sa më shumë nxehtësi të jetë e mundur, ekuivalente me panelet e zakonshme me efekt më të mirë të kursimit të energjisë të izoluar plotësisht nga rrezet ultravjollcë, shkallë të lartë zjarri dhe kapacitet të fortë mbajtës presioni

Shiko më shumë >>
Fabrika e shitjes direkte serë serrë UV fletë transparente të valëzuar polikarbonat
Fabrika e shitjes direkte serë serrë UV fletë transparente të valëzuar polikarbonat

Emri i produktit: Biletë ajrore termike, kartë fluturimi, kartë fluturimi
Materiali: PC
Emri i markës: Nilin
Ngjyra: Customized
Madhësia: 50000*1220mm Madhësia e personalizuar

Shiko më shumë >>
Fletë pasqyre e drejtpërdrejtë nga fabrika Ngjitëse muri me fletë pasqyre reflektuese xhami plastike 1mm e trashë argjendi fletë akrilike pasqyrë ari
Fletë pasqyre e drejtpërdrejtë nga fabrika Ngjitëse muri me fletë pasqyre reflektuese xhami plastike 1mm e trashë argjendi fletë akrilike pasqyrë ari

Emri i produktit: Fletë akrilike pasqyre
Lloji: Fletë akrilike
Materiali: akrilik
Emri i markës: NILIN
Trashësia: 1-80mm
Madhësia: 1220 * 2440 mm ose madhësia e personalizuar.
Ngjyra: Transparente, blu, bronz, jeshile, opal ose ngjyra me porosi

Shiko më shumë >>

Avantazhet e materialeve të reja

Zhvillimi dhe Përshtatja e Bordit të PC me cilësi të lartë

首页-ADVANTAGES

ne kemi
shumë Rast i shkëlqyeshëm

Fleta e zbrazët e markës sonë për pc, fleta e ngurtë pc dhe profili i PC-së, të cilat njohin mirë sasinë e tyre të qëndrueshme dhe disponohen në një shumëllojshmëri të larmishme me specifika të plota, kështu që është në gjendje të përmbushë kërkesat e ndryshme të klientëve tanë.

Customized Modeli i Biznesit

Rekomandoni produkte sipas nevojave të klientit, zbatoni personalizimin dhe ofroni zgjidhje

Për shkak se ka 300 punonjës, më shumë se 50% e të cilëve janë inxhinierë dhe punëtorë shumë të aftë, ata janë të rreptë me veten dhe njohin çdo hap të punës së tyre. Ata vazhdojnë të punojnë shumë për t'i bërë produktet plot klientë.

whatsapp