Të gjitha kategoritë

Rreth nesh

Kompania Hyrje

Suzhou NiLin New Materials Technology  Co., Ltd. started since 2017 and are an influential enterprise specializing in PC (polycarbonate) sheeting and PC profile. We have 2 main production lines and we use 100% virgin Makrolon resin from Bayer and Lexan resin from SABIC. Our brand pc hollow sheet, solid pc sheet and PC profile which are well know of their stable quantity and it is available in a diverse variety with complete specifications, thus it is able to meet the different requirements of our customers.

Produktet NILIN karakterizohen nga super rezistencë ndaj motit dhe ndikimit, dhe transmetim të mirë të dritës. Pesha të lehta dhe të lehta për t'u instaluar, ato përdoren gjerësisht në serra bujqësore, projekte ndërtimi, çati dekorative & panel PC ndarës transparent, mbulesë mbrojtëse për PC, syze mbrojtëse për PC, ekrane reklamimi etj.

Si rezultat i cilësisë së lartë, çmimit konkurrues dhe përzgjedhjes së madhe të produkteve tona, fletët e PC NILIN shiten mirë si brenda ashtu edhe jashtë vendit. Sinqerisht ftojmë palët e interesuara të na kontaktojnë .

Historia e kompanisë

Suzhou NiLin New Materials Technology Co., Ltd filloi që nga viti 2017 dhe është një ndërmarrje me ndikim e specializuar në fletët e PC (polikarbonat) dhe profilin e PC

Ne kemi 2 linja kryesore prodhimi dhe përdorim rrëshirë 100% të virgjër Makrolon nga Bayer dhe rrëshirë Lexan nga SABIC. Fleta e zbrazët e markës sonë për pc, fleta e ngurtë pc dhe profili i PC-së, të cilat njohin mirë sasinë e tyre të qëndrueshme dhe disponohen në një shumëllojshmëri të larmishme me specifika të plota, kështu që është në gjendje të përmbushë kërkesat e ndryshme të klientëve tanë.

Produktet NILIN karakterizohen nga super rezistencë ndaj motit dhe ndikimit, dhe transmetim të mirë të dritës. Pesha të lehta dhe të lehta për t'u instaluar, ato përdoren gjerësisht në serra bujqësore, projekte ndërtimi, çati dekorative & panel PC ndarës transparent, mbulesë mbrojtëse për PC, syze mbrojtëse për PC, ekrane reklamimi etj.

Si rezultat i cilësisë së lartë, çmimit konkurrues dhe përzgjedhjes së madhe të produkteve tona, fletët e PC NILIN shiten mirë si brenda ashtu edhe jashtë vendit. Aktualisht, disa vende të botës kanë bashkëpunuar me ne njëri pas tjetrit.

Shkalla e kundërt Suzhou ne gjithmonë do t'i përmbahemi së pari klientit të shërbimit, për t'u ofruar klientëve produkte cilësore, shpërndarje të drejtpërdrejtë të fabrikës, produkte të sigurimit të cilësisë, ne gjithashtu komunikojmë në mënyrë aktive në logjistikë, në mënyrë që klientët të marrin produkte të kënaqshme sa më shpejt të jetë e mundur.

2017
2018
2019
2020
2021

Ekrani i fabrikës

Ndërmarrja Nderi

whatsapp